Navštíveno 2067x

Zdravim Vas borci.Mam problem s notasem.Koupil jsem ho jako pouzitej za slusny penize a chtel jsem hrat i novejsi hry jako Mafia 2, novejsi NFS atd a konkretne u te Mafie se to seka i na nejmensi detaily a nejmensi rozliseni a to jsem teda necekal,znam hodne lidi co maji slabsi notas a jede jim to na stredni detaily v pohode
Parametry notebooku:
Intel Core 2 duo 2,66 GHz
4 GB ram
grafika nVidia GeForce 9600 GT, 512 mb
Abych teda dodal tak notas se hodne zahriva,zespodu je fakt hodne horkej az to pali:-)
Je mozny ze muze byt zanesenej?
Nebo mate s necim takovym nekdo zkusenost?
Predem diky za odpovedi :-)
vyčištěním ventilace nic nezkazíš, většinou by se mělo dělat cca každý rok až dva podle prašnosti ve které se notebook provozuje. takže můžeš začít tím.

21.05.2012, 07:34 |
PK kámošovi ještě dost pomohla chladící podložka pod NTB.
Určitě rozdělat a vyčistit, pokud se hodně zahřívá. Mám noťas cca 4,5 roku a nejméně 3x už jsem ho rozebíral a čistil a teď se na to chystám znovu.
Jojo diky, tak ja ho vycistim a o te chladici podlozce jsem taky premyslel.
A myslite ze to prehrivani ma takovej vliv na sekani?
Ze kdyz to vycistim, tak ze ty hry pojedou plynule? Zas si nemyslim, ze to je nejaka vylozene spatna sestava a ze ty hry by mely byt hratelny kdyz uz tak aspon na ty maly detaily :-)
Myslite si, ze by to melo jet na tady te sestave? :-) Diky :-)
samozřejmě se teplota má vliv na správou funkci (téměř čehokoliv, co se ve světě zahřívá).. Ty taky zdecháš, když je ti totální vedro :D
btw: grafika je slabá a procesor nic moc, ramka také málo... Takže bych se sekání nedivil
a ještě bych dodal, že přehřívání může skončit "upečením" grafiky, oprava je pak cca kolem 3000 minimálně :-( - aktuálně řeším jedno MSIčko a HPčko pro zákazníky (oba KO grafika kvůli přehřátí)

21.05.2012, 13:24 |
clown na podobne sestave je mafia II nehratelna :)
nech to vycistit .., mam tu dva notesy, co majitele pri domacim cisteni zabili :) 1x utrzenej slot pro procak a 1x nedotahle chlazeni ke grafice, takze ko ..
servis 3500 bez DPH > kos :))

21.05.2012, 15:18 |
jedla na stejné sestavě,jen s grafikou od ATI dohrána mafia II na plné detaily.mrknul bych co všechno máš spuštěné na pozadí za programy když chceš hrát a nepotřebné vypnul
jo diky borci,necham to vycistit.
Jedla: jakou mas grafiku?

21.05.2012, 21:13 |
dddd a se třemi fps

21.05.2012, 21:20 |
clown dddd :))
taky se přidám jen s tím, že hry už nějakej ten pátek nehraju a notebook žije díky podložce. Mám Acer Aspire 5552G a ten kokot co to navrhoval ....škoda slov. Tohle na rozebrání = zkušenej servis
Zespod jsem rozdělal asi 20 šoubků + x ukrytejch pod baterkou, krytem a můžu říct, že je to na servis jelikož je na vyčištění je potřeba demontovat komplet klávesnice
i baterka je v tomhle notebooku nahovno - nová = 2 hodiny provozu a teď po 2 letech opotřebení na 60%
borci diky.A co rikate na tento?
[ Link ] nebo tento
[ Link ] diky za nazory :-)
borci toto je ten muj notas:
[ Link ] a borec na nem pari v pohode crysis 2, kterej bych rekl, ze je narocnejsi nez Mafia 2 nemyslite? To je ale divny :-))